Boek je een fotoshoot bij Fotolein? Dan haal je een prachtig product in huis, een kwalitatief goed product wat professionaliteit uitstraalt. Ik streef ernaar om een product te creëren dat blijvend is en een connectie geeft. Het aanbod van Fotolein staat op deze pagina vermeldt, inclusief de bijbehorende tarieven. 

 

Wees welkom om te bekijken wat jouw ideale shoot gaat zijn. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met me op via info@fotolein.nl

 

Een shoot reserveren? Neem dan contact met me op. De shoot betaal je vooraf. Dit is meteen je reservering.
Wanneer je een shoot boekt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

 

Meer portfolio zien? Klik dan even hier

 

Fine-art portret

Als je zoekt naar een mooi, tijdloos en uniek portret, dan ben je bij mij op de juiste plek! Ik wil je graag uitnodigen in mijn studio aan de Vermeerstraat 10 in Ommen om je mee terug te nemen in de tijd om jou of jouw kind voor altijd vast te leggen:

 

Tijdsduur: 1 -1,5 uur 

Verschillende outfits, styling en accessoires

Keuze voor verschillende achtergronden
3 beelden in hoge resolutie, tot in detail uitgewerkt en met een kunstwaardig effect.
Een onvergetelijke ervaring

1 persoon (meerprijs extra persoon 25 euro)

In de studio

 

€149

 

 

 

 

 

 

 


Studio portretsessie:

 

maximaal 3 personen

keuze uit diverse achtergronden
3 beelden in hoge resolutie

eigen kleding

30 minuten

 

€75


Portretshoot op locatie


Een prachtig portret van jou, je kind, of je geliefde? Bij Fotolein kun je ook een prachtige shoot doen op locatie. Het kan een loveshoot zijn voor jou en je partner, een portret van je kinderen of een mooie foto van jezelf. Een product dat spreekt en vol met kleur. Ik maak ze graag voor je!

 

Tijdsduur: 45 minuten

Op locatie naar wens in de omgeving van Ommen

Een prachtige herinnering 
Inclusief 5 bestanden in hoge resolutie

 

€99

 

 

 

 

 


Gezin

De tijd gaat in een razend tempo voorbij. Regelmatig maken we foto's van onze kinderen of onze geliefde met onze telefoon of een camera, maar vergeten we de gezinsfoto's. Ben jij ook die ouder die bijna nooit op een foto staat? 

 

Jouw gezin, jullie basis, een fotoserie om terug te kijken op jullie gezin in de tijd. Een mooie herinnering voor later voor jouw kinderen. Terugkijken op het gezin wie jullie toen waren.. Geef een cadeau aan jezelf en je kinderen en laat jullie vastleggen, zodat je terug kunt kijken op een mooie tijd.

Een hekel aan poseren? Dat hoeft niet. In de meest spontane momenten ontstaan de mooiste herinneringen. Ik help jullie hierbij.

 

Tijdsduur: 1 uur

Op locatie naar wens in de omgeving van Ommen

Niet geposeerde, maar mooie natuurlijke foto's

 

Inclusief 10 digitale bestanden in hoge resolutie

 

€150